• U bent hier:
  • home
  • Informatie

Zakendoen in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico of Peru met Latijns-Amerikaanse bedrijven

HollandBizzLatinAmerica heeft informatie over zakendoen in Latijns-Amerika in het onderstaand overzicht per land gerubriceerd. Zo vindt u makkelijk relevante onderwerpen voor uw situatie en vragen.

Actueel houden

Uiteraard werken wij continu aan actualisering van deze pagina’s. Voor suggesties houden wij ons aanbevolen. Deze kunt u mailen naar redactie@hollandbizzlatinamerica.com.

Rubrieken


Argentinië

Argentinië

Er zijn veel ondernemers die hun activiteiten willen uitbreiden en willen inspelen op kansen in Argentinië. Daar komt veel bij kijken. Hoe ziet bijvoorbeeld de markt in het land eruit? Hoe vind een bedrijf een betrouwbare zakenpartner? Wij geven informatie en helpen u bij uw internationale ambities.


Brazilië

Brazilië

Export naar Brazilië kan zeer lucratief zijn. Er komt veel bij kijken, Brazilië is een exportmarkt voor gevorderden. U kunt succesvol exporteren door de samenwerking op te zoeken met een Braziliaanse partner, distributeur of agent. Of u kunt een eigen 'limitada' (ltda.) oprichten. Wij geven informatie over de mogelijkheden en helpen u bij uw ambities.


Chili

Chili

Chili is economisch één van de meest stabiele landen in Latijns Amerika. De relatief goed ontwikkelde markt biedt kansen en ligt ogenschijnlijk dichtbij Europese zakelijke gewoontes. Het blijft echter een Latijns Amerikaans land in hart en nieren. Lees daarom verder over zakendoen in Chili en informeer uzelf goed over typische Chileense kenmerken.


Colombia

Colombia

Wilt u ondernemen in Colombia? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Colombia en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? En hoe zit het met ketenverantwoordelijkheid en arbeidsomstandigheden? Gelukkig staat u niet alleen.


    Preferred partners:

  • logo