• U bent hier:
  • home
  • aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hieronder vindt u de aanleverspecifiacties voor advertentie uitingen op HollandBizzLatinAmerica.

Algemene regels

Voor alle uitingen op HollandBizzLatinAmerica geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertentie gaat.
Geluid en animaties in advertenties zijn in principe niet toegestaan, wilt u hier toch gebruik van maken neem dan contact met ons op.
Alle tekstuele uitingen (o.a. advertorials, vacatures, evenementen, etc) dienen in een Word bestand aangeleverd te worden.
Al het juiste materiaal dient minimaal 3 werkdagen voor start van de campagne bij info@HollandBizzLatinAmerica.com aanwezig te zijn.

Banners

Large rectangle: 262 x 173 pixels (max. 30 kb)
Small rectangle: 184 x 121 pixels (max. 30 kb)
Standaard afbeeldingen in gif, jpg of png.

Advertorials website

Visuals: 100 x 100 pixels (max. 20 kb)
Tekst: maximaal 500 karakters inclusief spaties

Advertorials nieuwsbrief

Visuals: 100 x 100 pixels (max. 20 kb)
Tekst: maximaal 300 karakters inclusief spaties

Vacatures

Vacatures dienen voorzien te zijn van de volgende specificaties: logo van bedrijf, categorie, type contract, niveau, uren per week, standplaats, organisatie, korte intro, functie omschrijving, contactpersoon.

Evenementen

Evenementen dienen voorzien te zijn van de volgende specificaties: organisator, naam evenement, datum en tijdstip (van / tot), locatie, prijs, omschrijving onderwerp en programma.

Profielpagina bedrijven

Profielpagina's bedrijven dienen voorzien te zijn van de volgende specificaties: visuals, tekstuele introductie van bedrijf, bedrijfsvideo, locatie RSS feed, Twitter account (eventueel i.c.m. hashtag), contactpersoon, adresgegevens, whitepapers (optioneel) en voorkeur voor koppeling aan relevant onderwerp.

Overige uitingen

Voor de aanleverspecificaties van alle overige uitingen (o.a. corners ads, radicals, etc) adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de aanleverspecificaties, neem dan contact op met: Wim Noordam (w.noordam@HollandBizzLatinAmerica.com of +31 (0)6-30167857)

 

Auteur worden?

Word expert op ons platform

Wij komen graag in contact met specialisten die hun kennis via onze portal willen delen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Deelnemen
(advertenties)
banner

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze gratis reguliere nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Inschrijven

    Preferred partners:

  • logo